Z Lašského společenství, o.s. a LULV

 

 

Vážení,

 v letním období se soustředíme hlavně na stabilizaci LS, o.s., tvorbu programů na podzim a realizaci individuálních studijních plánů.  Připravujeme další publikaci v zahraničí tentokrát na mezinárodní e-lerningové konferenci   ICETA 2010 na Slovensku, na kterou jsme připravili příspěvek

Lachia University of Each Age  - virtual and real education institution.

 

Hledáme zájemce o alternativní vzdělávání na LULV s  možností získaní nestandardního ohodnocení  L - základní úroveň, LA - středoškolská, LAC - vysokoškolská a LACH - povysokoškolská . Obory – umění, přírodní vědy, informatika a další. V současné době je v této oblasti 8 studentů.

 

Přihlaste se do kurzů angličtiny včas - v září zahájíme činnost kurzů jazyků – od začátečníků až po konverzaci.

 

Hledáme zájemce a pomocníky na  rozvoj v oblasti agroturistiky, kynologie, výstavy psů  a dalších aktivit.

 

Podpořte LS, o.s. zakoupením balíčků– zájemci, kteří chtějí získat slevněný reklamní balíček LS, o.s. obshujíci  - DVD Království poezie, CD skupiny Alibaba a dvě další publikace nechť si je zakoupí přes informační média.Jedná se o fundraisingovou akci.

Na pomoc nezaměstnaným.  Zůstatky z butiku – kalhoty, svetry, halenky,… je možno získat bartrovým obchodem – výměnou... Třeba i za službu pro LS, o.s.

 

Informační media - RNDr. Milan Konečný,  776683659,602 325 884,  konecny@lassko.cz, www.lassko.cz , Info centrum Radostný Svět - kanceláře LS, o.s. na ZŠ Brušperk, hlavní budova LS, o.s. K Náměstí č.500, 739 44  Brušperk